Detas Grupa se oslanja na iskustvo prenošeno s generacije na generaciju od 1896 g. kada je u Puli (Istra), osnovana prva tvrtka, za proizvodnju električnih komponenti i sustava.

Kako su godine prolazile, započela je proizvodnja napajanja i Detas tvrtka se specijalizirala za automatizaciju u industrijskim postrojenjima, još uvijek aktivnoj grani koja raste i danas.

Godine 1998. osnovan je odjel D-POWER, aktivan u području cestovne sigurnosti i pionir u razvoju LED signalizacije. Danas je D-POWER europski lider u svom tržištu zahvaljujući stalnim inovacijama proizvoda, patentiranih optika, certificiranim bljeskalicama i nizom asortimana poznate kvalitete.

Našu misiju cestovne sigurnosti proširili smo u 2008.g. na LED rasvjetu tunela, nadstrešnica i cesta s odjelom DLEDS. Kombinacija iskustva između napajanja-LED-optika nam je omogućila da od početka ponudimo tehnološki napredne i pouzdane proizvode. Kako su godine prolazile, proširili smo asortiman proizvoda na industrijsku, urbanu rasvjetu i rasvjetna tijela dizajnirana kako bi se zadovoljile specifične potrebe funkcionalne rasvjete.

Danas se dio asortimana LED rasvjete proizvodi u Hrvatskoj, od ove jeseni u novom, većem proizvodnom pogonu uz želju povećanja proizvodnih kapaciteta.

Detas d.o.o. član je Detas Grupe.

Prodaja:

Bojan Fišer, mag.ing.el.
E-mail: bfiser@detas.com
Mobile: +385 99 265 9985

________________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________

Tehnička podrška i projektiranje rasvjete:

Ivo Pranjić, bacc.ing.el, projektni inženjer
E-mail: ipranjic@detas.com

Phone: +385 1 3669 399

______________________________________________________________________________________________

Logistika i status narudžbi:

Ivana Fišer
E-mail: ijerkovic@detas.hr
Phone +385 1 3669 397

______________________________________________________________________________________________